Bruiloft in Toscane

Bruiloft in Toscane

Van vrijdag 3 juli tot maandag 6 juli mocht ik met Dennis en Marielle mee naar ‘Le Fonti A San Giorgio’ in Italië om het weekend van hun bruiloft vast te leggen.

De vrijdag begon gezellig met een pizza-avond voor alle vrienden en familie. Op zaterdag, de trouwdag, begon de dag met een ontbijt voor alle dames en later voor de heren. In de ochtend kon de bruidegom met gasten nog lekker relaxen bij het zwembad terwijl Marielle’s haar vakkundig door vriendin Daisy werd gedaan. In de middag was de emotionele huwelijksvoltrekking die werd vertaald door weddingplanner Renske. Hierna volgde een fantastisch diner volgens Italiaans gebruik. Als toetje kwam een heuse ijscowagen om iedereen van heerlijk zelf gemaakt ijs te voorzien. Vanaf 23.00 uur barstte uiteindelijk het feest los. Op de zondag was er tijd om aan het zwembad te relaxen en na genieten van de mooie bruiloft. Zondagmiddag stond er een wijnproeverij op het programma met aansluitend een heerlijke BBQ. Het was een TOP-weekend!!!

Weddingplanner: Mooi Toscane, Renske Riemslag Baas
Haar: Daisy Rodrigues Bonito Reintjes
Locatie: La Fonti a San Giorgio, Montespertoli

2 Comments

  1. Nancy vd Meer
    13 juli 2015 at 19:31 — Beantwoorden

    Wat een ongelofelijk prachtige reportage!!!

  2. Marjo Polak
    13 juli 2015 at 23:54 — Beantwoorden

    Dennis en Marielle, wat moet dat een prachtige belevenis zijn geweest aan de fotoreportage te zien. Nog heel veel geluk samen.

Geef een reactie