Ervaringen

Na Manola meerdere keren aan het werk gezien te hebben, zowel zakelijk als op bruiloften, was voor ons de keuze voor haar een hele logische.

Haar creativiteit verrast ons telkens weer en we zijn daarom ook heel blij dat ze ook voor onze bruiloft zulke prachtige foto’s gemaakt heeft. Ons album is er eentje om in te lijsten.

Naast de kwaliteit van haar werk is Manola een fijne ‘extra’ gast op je bruiloft. Ze gaat op in de menigte, neemt andere gasten bij de hand waar nodig en haar enorme positiviteit heeft zijn uitwerking op de gasten, de dag en de sfeer.

Een topper!

Jurgen & Naomi 2 november 2016

default image

Ook wij hebben mogen ervaren, dat alle onderstaande positieve reacties waar zijn! Op haar website staan prachtige foto’s. Dat het fototechnisch goed zit, dat weet je dan al wel. Wie de persoon achter de foto’s is, weet je op dat moment nog niet. Vanaf de eerste kennismaking kom je daar snel achter;

Een hartelijk vrouw met gevoel voor humor, die weet waar het om draait op zo’n dag. Schaart zich tijdens de bruiloft soepel tussen de gasten om er een mooi plaatje van te maken. Houdt zelf ook scherp in de gaten of ze voldoende en onderscheidende foto’s heeft voor het totaalplaatje.

Wij zijn blij dat we haar als fotograaf hebben uitgekozen voor onze prachtige dag.

Absoluut een aanrader.

Christiaan 11 juni 2015

default image

Een super vrouw. Wist precies wat wij wilden en heeft een geweldige kijk op het vastleggen van de meest speciale momenten!

Corina 3 mei 2015

default image

Manola heeft onze trouwerij weten vast te leggen als een verhaaltje, ons sprookje. De dag was fantastisch en het is prachtig om te zien hoe zij daar een beleving van maakt. Elke keer als het boek open gaat, wordt er weer iets verteld over onze dag. Ze levert topwerk met passie. Zoek je een fotograaf met ideeën, inlevingsvermogen, spontaniteit en flexibiliteit? Dan ben je bij haar aan het goede adres.

Jelske 5 maart 2015

default image

Manola is een spontane, no nonsense fotografe! Haar creativiteit kent geen grenzen, in elke situatie weet zij een bijzondere foto te schieten. Ze kan goed werken met mensen, luistert aandachtig naar je wensen en behoeftes en geeft goede tips. Wij waren bijzonder geroerd door het prachtige album dat zij heeft gemaakt, hetgeen een mooi beeld geeft van onze dag!

Riëtte en Tomas 1 maart 2015

default image

Bij een perfect wedding hoort een perfect photographer en dat is Manola. Wat een geweldige foto’s heeft zij van onze trouwdag gemaakt! Bij het bekijken ervan beleven we de dag steeds weer opnieuw.

Wij hebben Manola ervaren als een ware aanvulling tijdens onze dag. Met haar ervaring weet ze precies hoe te handelen in bepaalde situaties. Het was echt heel fijn dat ze bij onze dag aanwezig was. Het fotoboek wat zij achteraf heeft gemaakt is prachtig en heeft een prominente plaats in ons huis.

Dus wil je een fantastische fotograaf voor je huwelijk? Ga dan voor Manola!

Anne 26 februari 2015

default image

Manola is een professionele fotograaf die ik iedereen aan zou raden. Haar humor, heerlijke no-nonsense houding en fantastisch oog voor detail en de kunst van fotografie maken haar een geweldig mens en n pareltje van een fotograaf.

26 februari 2015

default image

Manola was absolutely fantastic; from the planning before the wedding, to the photography on the day, to the post-wedding album creation, everything was brilliant. We are so incredibly pleased with the pictures and album; her creative eye and design skills are second to none and we could not speak highly enough of her. We had such an amazing wedding day, and thanks to Manola’s skill and hard work, it was perfectly captured. All our Dutch, English and Australian friends were incredibly impressed with the the photos. Thank you Manola!

26 februari 2015

default image

Manola is een toppertje in haar vak! Langs een prettig persoon om er bij te hebben op je bruiloft ziet ze dingen die vele anderen niet zullen zien..

Als je van mooie standaard kiekjes houdt….kun je beter een andere fotograaf kiezen..

Als je van gave,bijzondere foto’s houdt die een verhaal vertellen..Kies dan fotografie plus!

annetij 21 maart 2014

default image

Fotografie Plus speelt exact in op wensen en ideeen. Tel daarbij vriendelijkheid,enthousiasme en creatviteit op…voila!

Marcha 6 maart 2014

default image

Door te kiezen voor Manola kies je niet voor een “gewone” fotograaf: na het zien van de foto’s begrijp je precies wat bedoeld wordt met “documentaire bruidsfotografie”. Van ongedwongen foto’s die elk hun eigen verhaal vertellen en waarin je naarmate je er langer naar kijkt meer en meer details ontdekt tot ware filmposters! Bij het terugkijken van de foto’s valt bovendien iedere keer weer op hoe “eigen” iedereen is vastgelegd: de typische glimlach van die ene goede vriend, de ontroering op het gezicht van een familielid en de voor ons zo herkenbare bijna ondeugende houding waarin opa van zijn taartje zit te smikkelen. Zelfs onzichtbare verbintenissen weet Manola op een plaatje te vangen. Heel bijzonder als je nagaat dat ze de gasten nooit eerder ontmoet heeft! Daarbij is ze ook nog eens ontzettend toegankelijk en stelt ze iedereen binnen no time op hun gemak met haar Brabantse gezelligheid. Niet alleen wijzelf hebben de samenwerking met haar als heel prettig ervaren, maar ook van familie en vrienden hebben we veel lof gekregen over zowel haar manier van werken als over de prachtige foto’s. We zijn echt ontzettend blij met de foto’s!

Jon & Dagmar 2 oktober 2013

default image

Manola heeft de mooiste dag van ons leven perfect gemaakt!

Wij voelden ons bij de eerste ontmoeting al helemaal op ons gemak jij haar. Manola had snel door wat wij verwachtte van een bruidsfotograaf en kwam met tips en ideeën. Ze is totaal niet opdringerig en liet alle keuzes aan ons over!

Wij hebben op de dag zelf erg genoten van Manola’s aanwezigheid. Ze is een lief, grappig en gezellig mens die zich makkelijk aanpast aan haar omgeving. Als fotograaf is ze erg creatief en weet goed emoties vast te leggen! Wauw wat een gave foto’s hebben we gekregen!! We hadden een positief gevoel, maar dat ze zo gaaf zouden worden hadden we echt niet verwacht! En wat een leuke reacties hebben we erop gekregen!!

Ons trouwalbum was erg snel klaar, wat super fijn was! Ook deze is geweldig!

Een super super mooie herinnering aan onze fantastische dag. Zonder Manola was het niet zo mooi geweest! Bedankt lieve Manola!!!

Ruben & Iris 10 september 2013

default image

Ik vond het hebben van een goede fotograaf één van de belangrijkste zaken op onze bruiloft en heb dan ook heel wat portfolio’s van bruidsfotografen bekeken. Ik wilde een verslag van de hele dag, niet alleen een reeks reportagebeelden van mijn man en mij, maar foto’s van alle mooie momenten, belangrijke mensen, de omgeving en locatie en de details waar we zoveel aandacht aan hadden besteed. De documentaire en frisse stijl van Manola sprak ons dan ook meteen aan. Wij zijn op 20 april 2012 getrouwd en Manola is er van ’s morgens tot ’s avonds bij geweest. Ze heeft ontzettend veel mooie foto’s gemaakt en een dag later konden we op haar site al de eerste foto’s bekijken. En anderhalve week later had ze de layout van het album al klaar. Ondertussen hebben we het album ook opgehaald en dit is echt heel mooi geworden, een echt verslag van de dag en helemaal in stijl van onze bruiloft!

Janneke 13 juni 2012

default image

Natuurlijk gingen wij in eerste instantie voor haar kwaliteit en stijl van fotograferen. Dit sprak ons direct aan. Tijdens de kennismaking hadden we ook een heel goed gevoel bij Manola zelf. Voor ons was het duidelijk dat we haar als bruidsfotograaf wilden. Op de dag zelf liep alles perfect. Ze mengt zich goed tussen de gasten door en is erg sociaal waardoor je totaal niet het gevoel hebt dat er een ‘vreemde’ bij aanwezig is. Het resultaat is dan ook helemaal zoals we wilden. Het verhaal van onze dag vertelt zich exact in ons album. Een prachtig resultaat!!

Nicole 13 maart 2012

default image

Tijdens de eerste ontmoeting is het even aftasten of je wel een goed gevoel hebt bij de fotograaf. Met Manola was er meteen een klik; ze is vrolijk en straalt plezier uit wanneer ze verteld over haar vak. Alle wensen die we voor de bruiloft met haar hebben besproken zijn duidelijk zichtbaar in onze foto’s en ons trouwalbum is werkelijk waar prachtig geworden! Het leuke aan Manola is, is dat ze erg betrokken raakt bij een bruiloft. Ze doet echt haar best de mooiste herinneringen vast te leggen en geniet mee met elk moment. Door Manola kijk ik iedere week wel even terug door een boel prachtige trouwfoto’s en word ik weer overspoeld door hetzelfde gevoel dat ik op onze trouwdag had!

Veronique 12 maart 2012

default image

Eindelijk een mensgerichte fotograaf. Iemand die echt luistert en belangrijker nog: Prettig gezelschap op de dag zelf. Ze stelt mensen snel op hun gemak, zodat iedereen graag op de foto gaat en er super op staat!!!

Tilly 12 maart 2012

default image

Manola is zeer creatief, draagt goede ideeen aan en had ons album snel af. We waren zeer verrast door de diversiteit van de foto’s. Wij kunnen haar zeker aanbevelen!

Ruud Beerens 10 maart 2012

default image

Wij hebben simpelweg alleen maar positieve ervaringen met Manola van Fotografie+ en zijn ontzettend blij dat wij vorig jaar voor haar hebben gekozen. Zowel in de voorbereidingen naar de bruiloft toe, als op de dag zelf en daarna is alles perfect verlopen! Met als sluitstuk: een prachtig album!

Joyce 8 maart 2012

default image

Manola begreep precies dat wij een informele bruiloft wilden, aangezien er ook veel kinderen bij aanwezig waren (incl. onze jongens). Dat blijkt ook uit het resultaat van de foto’s. Hiervoor werd ze dan ook beloond met een nominatie voor bruidsfoto van het jaar in de categorie bruidkinderen. (de uitslag hierover is per vandaag nog niet bekend). Maar nog belangrijker dan dat vind ik, dat wij super tevreden zijn met het resultaat, en met behulp van haar foto’s nog vaak aan onze prachtige dag terugdenken.

Irene 8 maart 2012

Deel jouw ervaring met mij

[contact-form-7 id=”8559″ title=”Testimonial”]