Fotografie

portret Manola_kleinMijn naam is Manola van Leeuwe. Ik werk als fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam fotografie+ plus. Gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, werk ik door heel Nederland en binnen Europa. Als fotograaf maak ik documentaire bruidsreportages. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie. Naast het fotograferen bedenk en werk ik ook concepten uit voor bijzondere bedrijfsreportages, die net weer iets anders zijn.

Actief en enthousiast in de fotografie:

Een voorbeeld hiervan is mijn lidmaatschap van verschillende nationale en internationale organisaties voor fotografen. Zo heb ik een Master Photographer titel gehaald bij het Master Photogaphers Network en ook ben ik lid van Fearless Photographers en het Artistic Guild of Wedding photo Journalists. Ook doe ik mee aan wedstrijden voor fotografen. Daarmee heb ik al een aantal mooie awards gewonnen bij de Masters of Dutch Wedding Photography, de Bruidsfoto Award en bij Fearless Photographers.

JD 005Ga je trouwen?

Treden jullie binnenkort in het huwelijk, kijk dan gerust rond op mijn site voor Portfolio, informatie, tips en prijzen. Het is voor bruidsparen ook mogelijk om een huwelijk te laten fotograferen in het buitenland. Onlangs ben ik in Italië geweest voor een bruidsreportage en ik kan daar mijn ervaring over delen. Ook voor mensen die trouwen in de regio heb ik leuke tips voor locaties en kan ik eventueel helpen met het draaiboek voor hun bruiloft. Wil je iets anders dan een standaard bruiloft of zijn jullie een homo of lebisch stel dat gaat trouwen, kom dan eens gerust langs voor een persoonlijk gesprek om mijn portfolio hiervan te bekijken.

Design Wedding Albums

Wat betreft trouwalbums is er volop keuze: Classico van Vakcolor, Palazzo van Verka en Couture book. Een album wordt speciaal voor jullie ontworpen. Iedereen krijgt iets anders en aan alle details wordt gedacht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de stijl van jullie trouwkaart toe te passen in het album. Eventueel kan ik voor jullie een huisstijl voor de bruiloft ontwerpen. Denk daarbij aan trouwkaart, menukaart, eigen logo, bedankkaart etc. Naast mijn eigen website voor bruids- en bedrijfsfotografie kun je me ook vinden op The Perfect Wedding.

Bekijk mijn bruiloft portfolio

004-Fred-De-La-BretoniereBijzondere Bedrijfsreportages

Zijn jullie een keer toe aan iets anders dan de beelden die je nu hebt van je bedrijf? Ik kom graag langs met mijn portfolio van bedrijfsfotografie. Samen brainstormen we dan over het beeld wat jullie naar buiten willen brengen. Fotografie is voor mij meer dan een druk op de knop. Ik denk graag met jullie mee.

Bekijk mijn bedrijfsreportage portfolio