Nieuws

1e prijs Bruidsfoto & Film Award 2017

In Nieuws by Manola / nog geen reacties

Op 22 mei 2017 was de uitreiking van de jaarlijkse Bruidsfoto & Film Awards. Opgetogen (want dit jaar maar liefst 3 genomineerde foto’s) kwam ik aan bij het Muntgebouw in Utrecht. Er hing een gezonde spanning bij alle aanwezigen. Tot mijn grote verrassing mocht ik ook dit jaar weer een award in ontvangst nemen in de categorie “klaar voor de Huwelijksdag”! Dank aan magazine Bruid & Bruidegom voor het organiseren van deze mooie wedstrijd. Wat een eer om op dit podium te mogen staan.

Finalist European Photographer of the Year

In Nieuws by Manola / nog geen reacties

Met deze serie foto’s ben ik als finalist geëindigd als European Photographer of the Year 2017 in de categorie “Commercial”.  Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Federation of European Photographers. Heel veel dank aan mijn opdrachtgevers Wave Kitchen Products en Evers Kassasystemen die mij carte blance gaven voor deze bijzondere bedrijfsopdrachten.

3 foto’s genomineerd voor BruidsfotoAward 2017

Op 16 januari 2017 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2017. Na vorig jaar een BruidsfotoAward te hebben gewonnen zijn wij opnieuw genomineerd in de fotocategorie ‘Klaar voor de huwelijksdag’, ‘Ceremonie’ en ‘Bruidskinderen’. Uit een aantal van bijna 2.000 inzendingen koos de internationale jury de foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2017. De BFFA wordt dit jaar voor de 13e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op www.bffa.nl.

Goud Award Fotograaf van het jaar

In Nieuws by Manola / nog geen reacties

Uit handen van de voorzitter van vakvereniging ‘Master Photographers Network’ de GOUD Award ontvangen als fotograaf van het jaar. Deze prijs is toegekend door de leden van de vakvereniging.

Fotograaf van het jaar

Fotograaf van het jaar

Vakjuryprijs Bruidsfoto & Film Award 2016

In Nieuws by Manola / nog geen reacties

 

Voor het twaalfde jaar op rij organiseerde Bruid & Bruidegom Magazine deze prestigieuze award. Op 30 mei 2016 zijn tijdens een feestelijke prijsuitreiking de winnaars van de verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2016 bekend gemaakt. Alle foto’s en films zijn anoniem beoordeeld door een onafhankelijke, internationale vakjury. Totaal zijn er 2200 foto’s ingestuurd. Fotografie+ was in twee categorieën genomineerd ‘Bruiloft in Beeld’ en ‘Klaar voor de huwelijksdag’. Super trots dat de vakjury de 1e prijs heeft toegekend aan deze foto:winnaar_Bruidsfoto Award 2016_Fotografie plus

 

Een korte impressie van de prijsuitreiking