Over Fotografie+

DOCUMENTAIR, DICHTBIJ & ORIGINEEL

Welkom op mijn website. Mijn naam is Manola van Leeuwe. Ik werk als fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam fotografie+. Vanuit ‘s-Hertogenbosch werk ik door heel Nederland en binnen Europa.

Als fotograaf maak ik documentaire bruids- en bedrijfsreportages. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie. Naast het fotograferen bedenk en werk ik ook concepten uit voor bijzondere (bedrijfs)reportages.

Als grafisch ontwerper houd ik me vooral bezig met het ontwerpen van albums, aankondigingen en complete huisstijlen. Op dit gebied vind ik visie, kleuren en frisheid belangrijk.

Door de combinatie van fotografie en grafisch ontwerp kan ik projecten van begin tot eind begeleiden. Voor bruidsreportages kun je denken aan ontwerpen eigen logo, trouwkaart, menu- en bedankkaarten en een speciaal ontworpen album. Voor bedrijven kun je denken aan het ontwerpen van een logo, huisstijl, website, promotiemateriaal en bijbehorende fotografie.

Met fotografie+ streef ik naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom besteed ik ook tijd en aandacht aan het helpen van non-profit organisaties en/of particulieren met beperkte financiële middelen.

Daarnaast ben ik enthousiast en actief lid van het Master Photographers Network. De MPN is een netwerk voor fotografen om elkaar te inspireren, informeren, stimuleren en kennis uit te wisselen met als doel het niveau van de creatieve professionele fotografie hoog te houden.

Tot slot wil ik je van harte uitnodigen om contact op te nemen als je interesse is gewekt voor fotografie of grafisch ontwerp. info@fotografieplus.nl of 0614595179

Kostenindicatie bruidsreportages

Als documentair fotograaf kom ik tenminste 6 uur. Voor deze 6 uur reken ik € 950. Hierin zijn meegenomen de bewerkingskosten en drie afspraken (kennismaking, draaiboek doornemen en USB/album ophalen). Tevens ontvangen jullie heel kort na de bruiloft al een paar preview foto’s.
Na de eerste 6 uur reken ik € 100 per extra uur. Verder komen daar reiskosten bij en de eventuele kosten voor een speciaal voor jullie ontworpen album. Er is een groot assortiment albums om te kiezen en/of zelf samen te stellen. Prijzen vanaf € 350,-. De USB kost € 350 met daarop tenminste 350 foto’s in hoge resolutie.
Je mag ook bellen of mailen voor meer informatie of een offerte op maat, 0614595179 of info@fotografieplus.nl.

Kostenindicatie bedrijfsreportages/grafisch ontwerp

Voor bedrijven maak ik graag een vrijblijvende afspraak om jullie wensen te bespreken. Afhankelijk van het te doorlopen proces en eindproduct maak ik een offerte op maat.

Awards en onderscheidingen

 

fotografie+ is lid van:

 

LOGOMPN

350x20-white-blue-white

 

 

Gefotografeerde locaties: