Roel & Cindy

Roel & Cindy

Vrijdag 9 oktober trouwden Roel & Cindy op het gemeentehuis in Den Bosch.

Hierna trokken we door de binnenstad voor een sfeervolle en spontane fotoreportage. Heel bijzonder was de reportage in het Jeroen Bosch Huis (het huis waar de schilder heeft gewerkt en gewoond). Daarna vertrokken we naar het stadion van FC Den Bosch waar alle vrienden en familie bijeen waren gekomen voor een gezellige borrel. Na het diner en de heerlijke bruidstaart gemaakt door de zus van Roel, barstte het feest los bij FC Den Bosch. Oh, en tussen door mochten we ook wat leuke foto’s maken op het veld. Het was een top dag!

4 Comments

 1. Cindy van der Krabben
  12 oktober 2015 at 14:29 — Beantwoorden

  Manola, wat ben je een ongelooflijke topper! Hele bijzondere en unieke foto’s. Een perfecte weerspiegeling van onze fantastische dag. Dankjewel daarvoor. We kijken enorm uit naar het boek!

  Liefs Roel & Cindy

 2. Gerda
  12 oktober 2015 at 14:46 — Beantwoorden

  Hoi Manola,
  Wauw, wat een mooie preview, van de fotoreportage van het huwelijk, van onze Roel en zijn lieve Cindy!
  Prachtig!
  Top!
  Lieve groeten Gerda

 3. Anouk Glaudemans-van der Krabben
  12 oktober 2015 at 14:46 — Beantwoorden

  Manola, wat een prachtige, ontroerende foto’s van mijn broer en schoonzus. Je hebt mooie momenten geweldig vast weten te leggen en dan is dit nog maar de preview. Echt geweldig. Dank voor de zorgvuldige, warme aandacht waarmee je dit gedaan hebt! Lieve groet Anouk

 4. Helma&Kees Roest
  12 oktober 2015 at 15:03 — Beantwoorden

  Manola, wat een schitterende foto’s van onze dochter en schoonzoon. Deze bijzondere dag is door jou perfect weergegeven. Dank daarvoor.

  Lieve groeten, Kees en Helma

Geef een reactie