Zilver Master-titel voor Manola van Leeuwe

Internationale vakjury verleent felbegeerde kwalificatie Zilver Master

‘s-Hertogenbosch, 7 november 2015.

Fotograaf Manola van Leeuwe uit ‘s-Hertogenbosch heeft op 7 november 2015 de kwalificatie Zilver Master behaald. Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden.zilver panel ML

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificaties Brons, Zilver en Goud Master. Deelnemers leggen hun 10 (Brons) of 20 (Zilver en Goud) beste foto’s voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.

Meer informatie op www.masterphotographersnetwork.com.

 

2 Comments

 1. Benjamin
  10 november 2015 at 13:03 — Beantwoorden

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Super mooie foto’s, en we zijn erg blij jouw als fotograaf gehad te mogen hebben!!

 2. Justin
  10 november 2015 at 16:43 — Beantwoorden

  Hallo Manola
  Gefeliciteerd met deze onderscheiding. Super leuk ook dat je twee van onze foto’s hebt gebruikt.

Geef een reactie