Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Bedrijfsreportage Den Bosch

Mijn naam is Manola van Leeuwe. Ik werk als fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam fotografie+ plus. Gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, werk ik door heel Nederland en binnen Europa.

Als fotograaf maak ik veel bedrijfsreportages. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie. Naast het fotograferen bedenk en werk ik ook concepten uit voor bijzondere bedrijfsreportages, die net weer iets anders zijn.

Bijzondere Bedrijfsreportages

Zijn jullie een keer toe aan iets anders dan de beelden die je nu hebt van je bedrijf? Ik kom graag langs met mijn portfolio van bedrijfsfotografie. Samen brainstormen we dan over het beeld wat jullie naar buiten willen brengen. Fotografie is voor mij meer dan een druk op de knop. Ik denk graag met jullie mee.