Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Portfolio

Pieter & Marie-José

Pieter en Marie-José hadden maar liefst 3 dagen uitgetrokken om hun liefde voor elkaar te vieren. Het burgerlijk huwelijk werd voltrokken op vrijdag door Rob van Gijzel in het stadhuis van Eindhoven. Vervolgens was er een geweldig diner bij Restaurant Zarzo. Samen met hun vier kindjes, familie en vrienden was het daar heerlijk genieten. De zaterdag begon in alle vroegte toen getuige Jacco arriveerde voor het aankleden van de bruidegom. Op hetzelfde moment was Marie-José thuis bezig met haar 'getting ready'. Eén van de hoogtepunten van de dag was toen Marie-José de trap afdaalde in haar trouwjurk. In prachtig oldtimer Volkswagen-busje kwam het bruidsgezin aan bij de St. Martinuskerk in Weert. Daar was het een drukte van belang door toegestroomd publiek en pers. Na de kerkelijke inzegening kon het feest beginnen. Pieter en Marie-José genoten zichtbaar met volle teugen. Op zondag werd het trouwweekend afgesloten met een brunch.

Wedding planner: Chantal Jansen Events
[nggallery id=173]

Niels en Dikkie

De in New York wonende en werkende Niels & Dikkie kozen hun studentenstad Maastricht als locatie voor hun bruiloft. Het prachtige Chateau Neercanne vormde de achtergrond voor deze geweldige bruiloft. De sfeer, het weer en de decoraties waren in perfecte harmonie. Na het sabreren van de champagne en het 'aansnijden' van de taart, was het alleen nog maar genieten voor het bruidspaar.

Tom en Marsha

Tom en Marsha kozen voor een winterbruiloft op Kasteel Maurick in Vught. Kijk mee met hun speciale dag. Vrienden en familie werden op het terras van het kasteel verwelkomt met warme chocomelk en glüh­wein. Hierna werd de ceremonie voltrokken in de Jachtkamer. Na de ceremonie stond er een heerlijk diner klaar voor alle gasten.

De winterbruiloft van Mark en Gerdien

Kijk mee met de mooie winterbruiloft van Mark en Gerdien in 's-Hertogenbosch Mark en Gerdien wilden graag een echte Bossche bruiloft. De ring voor het aanzoek was dan ook een oetel, omdat zij elkaar met Carnaval in Oeteldonk hebben leren kennen. Na een heerlijke lunch van Wijn bij Stijn in de Kruisstraat volgde een intieme ceremonie op het stadhuis. De taart en het diner werden geserveerd bij restaurant Fabuleux in de Verwerstraat. Het feest werd gegeven in het Stedelijk Museum. Na een spectaculaire opening was er een groots feest. Bijzonder was dat de bruiloftfoto's van overdag werden geprojecteerd op een groot scherm in één van de zalen van het museum. Waardoor ik, voor 1 dag, een expositie had in een echt museum...

Dirk en Romy

29 December 2017. De laatste bruiloft van een geweldig seizoen!

Stad & Strand

De liefde vieren aan het strand. Kijk mee met de mooie dag van Remco en Sarah. Vanuit hun huis hebben zij een prachtig uitzicht over Haarlem, waarbij ook de molen “De Adriaan” in het stadsbeeld hoort. En deze bijzondere plek kozen ze om elkaar te ontmoeten op hun bruiloft. Na de huwelijksvoltrekking op het stadhuis van Haarlem vertrok het hele gezelschap naar Tent 6 in Zandvoort, om te genieten van een ontspannen en liefdevolle dag.

Joris en Monique

Op de bruiloft van Joris en Monique heb ik jaren gewacht. Joris heb ik zakelijk ontmoet omdat hij een absolute topper is in de makelaardij in Waalwijk en omstreken. Hij introduceerde me ook in zijn vriendenkring waarvan ik alle bruiloften vast mocht leggen. Heel bijzonder om deze geweldige groep mensen te mogen volgen in beeld. Op iedere bruiloft hadden we het er wel een keer over, die van hemzelf. Joris houdt niet zo van poespas en drukte, maar hij en Monique zijn erg sociaal en raken veel mensen met wat zij doen. Zo is Monique zelfs uitgeroepen tot juffrouw van het jaar. Uiteindelijk was het dan zo ver! Afgelopen vrijdag trouwden zij in bijzijn van hun 2 kindjes Niene en Jack op het stadhuis van Waalwijk. Als echte RKC sponsor en fan mocht uiteraard een foto in het Mandemakers Stadion niet ontbreken. Na een heerlijk diner bij Jij&Ik openende zij het feest met het loslaten van honderden ballonnen bij 't Slot. Wel jammer dat het nu voorbij is....

Roel & Ilona

Roel en Ilona leerden elkaar in November kennen en daarom was het voor hen bijzonder om in deze maand te trouwen. Locatie voor de bruiloft was Kasteel Maurick in Vught. In zijn olijfgroene smoking zag Roel er tiptop uit. Ilona koos ook bewust anders met een jurk bestaande uit meerdere stoffen. Alles zat mee op deze unieke dag; het weer, de sfeer en de sprookjesachtige omgeving.

Frans Jan & Elly

Frans Jan en Elly hadden 2 dagen uitgetrokken om hun huwelijk groots te vieren. In hun tuin werd een enorme tent geplaatst om maar liefst 500 gasten te ontvangen. Het werd een een groots feest vol met Brabantse gezelligheid. De ceremonie werd voltrokken door Dirk Zeelenberg en muzikaal omlijst door Babz Verhoeven. De keuken brigade, onder leiding van Guust van restaurant Kastanjehof blonk uit in culinaire verrassingen. Het entertainment en begeleiding van vele medewerkers stond onder leiding van weddingplanner Mayke van Berlo. Sandra van Wessel en Dewy Ruys verzorgden haar en make-up. De twee jurken van Elly zijn gemaakt door ontwerper Addy van den Krommenacker. Vrienden van het stel zorgden voor een geweldige aankleding van de tent. De vele handjes zijn onmogelijk om allemaal op te noemen. Frans Jan en Elly hebben een team op de been gebracht die als een familie hebben samengewerkt. Wat was het grandioos!

Eric en Leontien

De bruiloft van Eric en Leontien werd gevierd in de historische villa De Philharmonie. In een oldtimer Triumph tr 6 kwam Eric Leontien ophalen. Na een gezellige reportage volgde de sfeervolle huwelijksvoltrekking met mooie speeches. Het was een prachtige dag met een verliefd bruidspaar en lieve vrienden en familie. Alle ingrediënten waren er dus voor een fantastische bruiloft.

Jasper en Lauren

De Koreaanse Lauren en Nederlandse Jasper hebben al op diverse plaatsen over de hele wereld gewoond maar trouwen wilden ze graag in Utrecht. De Paushuize, onder de rook van de Domtoren in Utrecht, werd de locatie waar het huwelijk zich voltrok. De hele dag verliep als een sprookje. Lauren werd weggegeven door haar broer. De trouwringen werden gekocht met het geld van de verkoop van sieraden van de moeder van de bruid. Volgens Koreaanse traditie laat je hiermee zien dat het huwelijk door de familie gewenst is.

Bianca en Marjolein

Wat een bijzondere dag, de bruiloft van Bianca en Marjolein. Twee bruiden, dat is weer eens iets anders! Ik vond het dan ook super om erbij te mogen zijn. Ondanks het vreselijk slechte weer werd het toch een zonnige dag voor dit stel. Samen met hun dochtertje Fleur hebben zij intens genoten van hun bruiloft.  

Marcel en Imke

Kijk mee met de intieme bruiloft van Imke & Marcel. Als ondernemers zijn Marcel en Imke gewend om zelf de leiding te nemen maar op hun bruiloft lieten zij zich leiden door het moment van de dag. Dit bruidspaar genoot enorm van ieder moment, van elkaar en de mensen om hen heen. Wat een Top-bruiloft op het gastvrije Kasteel Henkenshage!

Joost en Christine

Op een mooie vrijdag in Mei mocht ik mee met Joost en Christine uit Uden. Inmiddels in verwachting van hun derde kindje was het thuis een gezellige drukte. De fotoshoot werd daardoor een ontspannen uitje bij CHV Noordkade in Veghel, ook wel koekbouw genoemd. Joost en Christine waren er wel voor in om wat te gekke foto's te maken! Zeker toen de gelegenheid voorbij kwam om foto's te maken in de enige echte "all you need is love" Caravan. De huwelijksvoltrekking op het raadhuis in Uden was erg sfeervol en iedereen genoot na afloop van de toost en taart bij restaurant 't Raadhuis.

Harmen & Karlijn

De stijlvolle bruiloft van Harmen en Karlijn vond plaats op het romantische Kasteel Wijenburg. Samen met hun dochtertje genoten ze erg van hun mooie bruiloft, of zoals Harmen zei: "dit is echt iets wat je mee wil maken, ik kan het iedereen adviseren'. In de aanloop naar het huwelijk werd er veel aandacht besteed aan details. Ik mocht ook bijdragen door het ontwerp van hun trouwkaart. Hieronder alvast een aantal trouwfoto's.

Richard & Suzan

De laatste bruiloft van dit seizoen voltrok zich in de Domstad. Op een heerlijke decemberdag trouwden Richard en Suzan in het monumentale Paushuize in hartje Utrecht. In de namiddag kwamen vrienden en familie samen voor een culinaire walking diner. Aansluitend volgde de huwelijksvoltrekking waarna er een geweldig feest was georganiseerd. 

John & Edith

Kijk mee met de mooie herfstbruiloft van John & Edith. Dit vrolijke stel uit Den Bosch koos als trouwlocatie De Vlaamsche Schuur in Dongen. De rest van de dag werd gevierd bij De Azijnfabriek in 's-Hertogenbosch, waar een heerlijke herfst-BBQ werd georganiseerd gevold door een topfeest.    

Jeroen & Femke

Prachtige herfstkleuren vormden het decor op de bruiloft van Jeroen & Femke bij Kasteel De Hooge Vuursche. De hele dag verbleven zij in het dit prachtige kasteel in Baarn. Bijzonder was de mooie huwelijksvoltrekking door de Bossche ambtenaar Rita Montrée, de tante van Femke. Het was een geweldige bruiloft om bij te mogen zijn!

Rene & Evelien

Dit keer een bruiloft heel dichtbij, die van mijn nieuwe buren Rene & Evelien. Rene en Evelien hadden gekozen voor een bruiloft rondom 's-Hertogenbosch. De ochtend begon heel relaxed met een bezoek aan de Sint Janskathedraal en een heerlijke vaartocht over de Binnendieze. Na een indrukwekkende ceremonie op het stadhuis van Den Bosch vertrokken Rene en Evelien met vrienden en familie naar Huize Bergen in Vught om de feestelijkheden voort te zetten.

Wedding JongLeur

Dit keer een bruiloft van goede bekenden, Jurgen de Jong en Naomi van de Leur! Na vorig jaar het aanzoek te hebben gefotografeerd was het dan eindelijk zo ver...... De bruiloft van Jurgen en Naomi. Samen met hun kindjes Nina en Diek werd het een memorabele dag. Veel gelachen, ook gehuild maar humor had de boventoon!

Si…!

Rob en Iris zijn getrouwd in een van werelds meest romantische gebieden......Toscane, Italie. Het was een geweldig weekend met familie en close vrienden. De huwelijksvoltrekking vond plaats in de beroemde wijnstreek Chianti (Castellina in Chianti). Hoewel de ceremonie in het Italiaans was konden we alles volgen via weddingplanner/tolk Stephanie. Er was een lach, een traan maar vooral genieten op dit droomhuwelijk.

weddingplanning: ToscanaFesta
 

Robert & Anne

Op zaterdag 6 augustus 2016 trouwden Robert & Anne in de prachtige tuin van Kasteel Maurick. De dag begon voor Robert met een gezellig ontbijt met zijn familie. Ondertussen werd Anne vakkundig opgemaakt door haar zusje. Na een ontspannen ochtend gingen we naar Strijp S in Eindhoven voor een leuke photoshoot. Vervolgens reden Robert en Anne  in een Aston Martin naar Kasteel Maurick in Vught. Op het moment dat de ceremonie begon brak toepasselijk de zon door. Het bleef een stralende dag voor Robert en Anne!

Gijs & Lisa

Afgelopen weekend mocht ik het huwelijk vastleggen van Gijs en Lisa. Maar liefst drie dagen hadden zij ervoor uitgetrokken om hun liefde voor elkaar en voor hun drie dochters te vieren. Op vrijdag was er een gezellig diner met familie en vrienden, bij hen thuis bereid door de keukenbrigade van restaurant Braveau uit Heusden. De zaterdag begon voor de mannen met een vaartocht door de wateren rondom Heusden, gevolgd door een gezellige borrel in de Haven. De dames werden ontvangen met een lunch in de tuin van Gijs en Lisa. Vervolgens was er de huwelijksvoltrekking in de woonkamer. De huwelijksdag werd pas in de late uurtjes afgesloten na een groots feest. Op zondag kwam het gezelschap weer bij elkaar voor een after-wedding brunch.

Weddingplanner: Chantal Jansen events Bloemen en aankleding: Eventi flower

Trouwen op de SS Rotterdam

Op vrijdag 2 juli trouwden het Franse stel Chris &Vanessa op Stoom Schip De Rotterdam.Verre familiebanden in Nederland deden het stel besluiten om hun bruiloft op dit machtig mooie Schip te vieren. De kerkelijke inzegening vond plaats in de Laurentius en Elisabeth Kathedraal Rotterdam.

Tim & Marjolein

Vrijdag 17 juni 2016 begon de trouwdag bij Kings Barbers in 's-Hertogenbosch. Bruidegom Tim werd daar gekapt en geschoren. Ondertussen werd bruid Marjolein bij hen thuis helemaal gestyled. Vervolgens gingen beiden naar de duinen waar zij in het begin van hun relatie afspraken onder prachtige boom. Op dit plekje zagen zij elkaar voor het eerst in trouwkleding. Daarna volgde een romantische picknick. De huwelijksvoltrekking vond pas 's avonds plaats om 19.00 uur op Klooster Bethlehem in Oss in aanwezigheid van vele gasten. Daarna volgde een groots feest. Wat een top-dag!

Rik & Moniek

Zaterdag 21 Mei trouwden Rik en Moniek in Het Witte Kasteel in Loop op Zand.De buitengewone ambtenaar Dirk Zeelenberg mocht Rik en Moniek in de echt verbinden. Hij deed dit op zeer persoonlijke en humoristische wijze. Rik en Moniek konden op veel belangstelling rekenen en de trouwzaal was daarom afgeladen vol. Na de huwelijksvoltrekking was er een gezellige toost met alle aanwezigen in de kasteeltuin. Het feest werd voortgezet bij Auberge du Bonheur met een heerlijk diner. 's Avonds was er nog een geweldig feest met maar liefst twee bands. Echt een top feest!

Brian & Veerle

Op woensdag 4 mei werden Brian & Veerle in de echt verbonden door een wel heel speciale Babs. Zij hadden Dirk Zeelenberg gevraagd om hun ceremonie op een persoonlijke manier in te kleden. De hele dag was overigens heel persoonlijk en intiem en aan alle details was gedacht. Het was echt een fantastische bruiloft!

Max & Ilona

Op 30  april trouwden Max & Ilona in het mooie Kasteel Dussen. De dag begon al goed toen Ilona Max opwachtte in de prachtige tuin van haar ouders. Na een leuke reportage in het centrum van Raamsdonksveer werden we gastvrij onthaald in Kasteel Dussen. De rest van de dag verbleven zij daar om samen met vrienden en familie hun bruiloft te vieren. Hoogtepunt van de avond was de ballet(openings)dans die Max en Ilona hadden ingestudeerd!

Jan Peter & Martine

Zie de regen als een zegen........Afgelopen vrijdag veel plezier gemaakt op de regenachtige bruiloft van Jan Peter & Martine Harmeling. De dag begon al met een goede grap toen Martine ipv door de voordeur de achter deur nam. Vanaf dat moment was het vooral heel veel lol maken! Het huwelijk werd op het stadhuis van Den Bosch voltrokken door de tante van Martine, Anne Spigt. Vervolgens ging het hele bruiloft gezelschap naar Strandhuys De IJzeren Man in Vught.

Wout & Jantien

Op de zonnige zaterdag 2 april vierden Wout en Jantien 'het leven en de liefde'. Samen met hun twee zoontjes, Job en Piebe genoten ze van een fantastische dag. Speciaal voor 'voorstelling' De Bruiloft, was een groot aantal gasten uitgenodigd in Podium de Azijnfabriek. Na een speech van beide vaders was het de beurt aan ambtenaar Bert Kroon om het huwelijk te voltrekken. Daarna liep het hele gezelschap in bonte stoet door de binnenstand van 's-Hertogenbosch naar het Mariapaviljoen (oud sanatorium) om te drinken, eten en Feesten!

Haar en Make-up: Janneke visagie
 

Davy & Cynthia

Kijk mee met de winterbruiloft van Davy & Cynthia. Cynthia ken ik als balletjuffrouw van mijn dochtertje. Ik vond een eer dat ik in het plaatsje Monster haar bruiloft mocht fotograferen. De dag begon in een geweldige sfeer. Alle gasten hadden er veel zin in en het bruidspaar straalde. Na de mooie ceremonie was het tijd voor de toost en taart. Vervolgens hebben we nog enkele spontane groepsfoto's gemaakt. Het was een topdag!

Jacco & Suzi

Op de mooie herfstdag, 23 oktober, trouwden Jacco & Suzi in het Van Gogh kerkje in Nuenen. Na een sfeervolle ceremonie door de bevlogen ambtenaar Silvia van den Berg, gingen Jacco en Suzi in een prachtige oldtimer naar Kasteel Heeswijk om hun huwelijksdag te vieren. Suzi en Jacco hadden het enorm naar hun zin met alle vrienden en familie die waren gekomen. Tijdens de openingsdans had Jacco nog een verrassing voor Suzi toen al zijn vrienden de dansvloer op sprongen om de bruidegom te helpen met de openingsdans.

Bruiloft Stadion FC Den Bosch

Vrijdag 9 oktober trouwden R & C op het gemeentehuis in Den Bosch. Hierna trokken we door de binnenstad voor een sfeervolle en spontane fotoreportage. Heel bijzonder was de reportage in het Jeroen Bosch Huis (het huis waar de schilder heeft gewerkt en gewoond). Daarna vertrokken we naar het stadion van FC Den Bosch waar alle vrienden en familie bijeen waren gekomen voor een gezellige borrel. Na het diner en de heerlijke bruidstaart gemaakt door de zus de bruidegom, barstte het feest los bij FC Den Bosch. Oh, en tussen door mochten we ook wat leuke foto's maken op het veld. Het was een top dag!

Teun & Stephanie

Op een prachtige oktoberdag trouwden Teun & Stephanie in het Raadhuis van Vught. Voor het zover was gingen ze in een oldtimer touringcar naar de basischool waar Stephanie als juffrouw werkt. De kleuters hadden hun best gedaan op liedjes, dansjes en mooie knutselwerkjes. Na de huwelijksvoltrekking was er een gezellige borrel in de tuin van Landgoed Huize Bergen in Vught. De dag werd afgesloten met een diner en feest bij Villa Fleurie in Rosmalen.

Gilles & Susan

Dit keer een voor mij hele speciale bruiloft van mijn broertje Gilles met Susan. Gilles en Susan kennen elkaar al ruim 12 jaar en hebben 2 prachtige dochtertjes. Voor de bruidsreportage gingen we naar een locatie waar we in onze jeugd heel vaak kwamen; De Efteling in Kaatsheuvel De huwelijksceremonie werd gehouden in de Vlaamsche Schuur in Dongen onder leiding van ambtenaar Martine Wolfs. Na de ceremonie was er een toost en sweet table en live muziek van The Tributes in de tuin van deze prachtige locatie. Natuurlijk was er ook een groot feest....we hebben genoten!

Thijs & Ilse

Opnieuw een prachtige bruiloft in Klooster Bethlehem waar Thijs en Ilse hun ja-woord gaven. Thijs en Ilse hadden alle moeite gedaan om er een onvergetelijke bruiloft van te maken en straalden dan ook de hele dag. Ook het weer zat mee dus kon de taart in de tuin van het Klooster worden aangesneden. Hierna volgde een heerlijk diner en gigantisch feest.

Tim & Rosaline

Donderdag 3 september trouwden Tim en Rosaline in het sfeervolle Klooster Bethlehem in Oss. Naast een huwelijksvoltrekking door de ambtenaar was er ook een kerkelijk huwelijk in de prachtige kapel van het Klooster. Aansluitend een borrel met een heerlijke bruidstaart van Zoete Kunst. Hierop volgde een heerlijk diner volgens het 'shared-dining' concept met aansluitend nog een groot feest. Dag verliep precies volgens de wensen van Tim en Rosaline en zij hadden dan ook de hele dag een grote lach op hun gezicht.    

Coen & Tessa

Zaterdag 29 augustus trouwden Coen en Tessa op Kasteel Wijenburg in Echteld. Het was een zonnige dag met een stralend bruidspaar.  De dag begon al feestelijk toen de gasten op komische wijze werden ontvangen door Gastvrouw Betty (actrice Christel de Laat). Toen tijdens de ceremonie bleek dat er geen ambtenaar was trok Betty een toga aan en zorgde eigenhandig dat er een wettelijk huwelijk kwam. De rest van de dag verliep vlotjes door de deskundige leiding van wedding en eventplanner Chantal Jansen. Zo was er nog een borrel, een wijnproeverij, een heerlijk diner en tot slot een waanzinnig feest. Over deze bruiloft wordt nog lang gesproken.

Justin & Benjamin

Na een relatie van 5 jaar deed Justin Benjamin in Disneyland een aanzoek.Vanaf dat moment begon hun planning voor een sprookjesbruiloft op Kasteel Heeswijk. Op 22 augustus was het eindelijk zo ver. Na een ontspannen ochtend stapten Justin & Benjamin in een roze tuk tuk die hen naar het kasteel zou brengen. Daar hadden vrienden en familie zich verzameld om de huwelijksvoltrekking bij te wonen. Na de taart, de gezellige borrel en het diner gaven zij een geweldige show weg op de dansvloer.

Iain & Ellen

Anderhalf jaar gelden werd ik gebeld door Iain en Ellen. Zij werken als piloot en stewardes en wilden graag hun bruidsreportage bij een Dakota, een prachtige oldtimer onder de vliegtuigen. Nadat de reportage was vastgelegd gingen ze verder met het organiseren van hun bruiloft EN werden ze ouders van hun zoontje Jack. Op donderdag 16 juli was het eindelijk zover. In een oldtimer Rolls Royce kwam Iain Ellen ophalen. Na een geweldige reportage bij DDA Classic Airlines, volgde de huwelijksceremonie bij Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Aansluitend was er een gezellige borrel voor vrienden en familie. De bruiloft werd afgesloten met een uitgebreid diner.

Bruiloft in Toscane

Van vrijdag 3 juli tot maandag 6 juli mocht ik met Dennis en Marielle mee naar 'Le Fonti A San Giorgio' in Italië om het weekend van hun bruiloft vast te leggen. De vrijdag begon gezellig met een pizza-avond voor alle vrienden en familie. Op zaterdag, de trouwdag, begon de dag met een ontbijt voor alle dames en later voor de heren. In de ochtend kon de bruidegom met gasten nog lekker relaxen bij het zwembad terwijl Marielle's haar vakkundig door vriendin Daisy werd gedaan. In de middag was de emotionele huwelijksvoltrekking die werd vertaald door weddingplanner Renske. Hierna volgde een fantastisch diner volgens Italiaans gebruik. Als toetje kwam een heuse ijscowagen om iedereen van heerlijk zelf gemaakt ijs te voorzien. Vanaf 23.00 uur barstte uiteindelijk het feest los. Op de zondag was er tijd om aan het zwembad te relaxen en na genieten van de mooie bruiloft. Zondagmiddag stond er een wijnproeverij op het programma met aansluitend een heerlijke BBQ. Het was een TOP-weekend!!!

Weddingplanner: Mooi Toscane, Renske Riemslag Baas Haar: Daisy Rodrigues Bonito Reintjes Locatie: La Fonti a San Giorgio, Montespertoli
[nggallery id=137]

Mark & Sanne

Zaterdag 27 juni was de prachtige bruiloft van Mark & Sanne op Kasteel Engelenburg in Brummen. Vanaf het begin van de dag zat de sfeer er goed in. Het bruidspaar en vrienden en familie hadden alle moeite gedaan om er een feestelijke dag van te maken. In de serre van het kasteel, met een prachtig panorama op de achtergrond, zeiden Mark en Sanne dan ook volmondig JA. Aansluitend was er een gezellige borrel in de tuin gevolgd door een geweldig diner. De avond werd afgesloten met een groot feest.

Bruiloft op Ameland

Zon, zee, strand; perfecte ingrediënten voor een sfeervolle en relaxte bruiloft op het mooie Ameland. Een van de hoogtepunten op deze dag was de ceremonie. Alle gasten hadden zich verzameld bij Beachclub The Sunset. Over het strand zagen ze de bruidegom met zijn getuigen aan komen scheuren in een stoere range rover. Daarna werd de bruid met haar vader afgezet door de politie van Ameland. De bruidegom wilde zo graag trouwen dat hij voor zijn beurt het ja-woord gaf aan de ambtenaar. Hond Bob mocht vervolgens de ring en het horloge komen brengen. Aansluitend was er een gezellige borrel en heerlijk diner. Voor de openingsdans verraste de bruid haar man door in een nieuwe jurk te verschijnen. Het feest ging nog door tot in de kleine uurtjes .....

Just say I do….

Belangrijk moment naar de aanloop van jullie bruiloft is HET aanzoek. Kijk mee met het originele aanzoek van Jurgen aan Naomi. Naomi was door mij gevraagd om samen met haar vriendin Monique mee te doen aan een reclame shoot voor een theemerk. Bij Huize Bergen in Vught hadden we in de tuin een tafeltje neer gezet met lekkernijen voor een high tea. Op een vooraf afgesproken moment ging Monique even weg waardoor Naomi en ik samen achterbleven. Toen zag ze Jurgen lopen met een prachtige bos witte rozen, haar lievelingsbloemen. "Wat doet Jurgen hier?" vroeg Naomi verbaasd. Dit alles werd snel duidelijk toen Jurgen door zijn knieën ging en zijn Naomi het aanzoek deed. Haar antwoord;......de beelden spreken voor zich.

Christiaan & Suzanne

Op zaterdag 30 mei trouwden Christiaan en Suzanne bij Brasserie Fleurie in Rosmalen.  In een prachtige oldtimer kwam Christiaan Suzanne ophalen. Na een korte stop bij de sint Jan Kathedraal in Den Bosch gingen we voor de fotoreportage naar CHV Noordkade in Veghel. Hierna volgde de huwelijksvoltrekking bij Fleurie. Aansluitend was er een toost met sweet table van patisserie de Rouw. Na het diner was er nog een geweldig feest met optreden van zangeres Eva van der Donk.

Menno & Kirsten

Op 15-5-15 trouwden Menno en Kirsten op het mooie Kasteel Henkenshage in St. Oedenrode. Ondanks de sombere voorspellingen werd het prachtig weer. Voor de reportage ging het bruidspaar naar de tennisvereniging waar zij elkaar hebben leren kennen. Vervolgens was er een intieme huwelijksvoltrekking, met mooie woorden van familie en vrienden. Na een gezellige borrel en heerlijk diner was er 's avonds ook nog een spectaculaire opening van het feest.

Giel & Madelon

Vrijdag 8 Mei trouwden Giel en Madelon in de prachtige tuin van De Beukenhaege in Moergestel. Na de persoonlijke huwelijksvoltrekking door Monique Parijs van Beaujour werd er in de tuin getoost op Giel en Madelon. Naast een heerlijke bruidstaart was er nog ook een diner gevolgd door een geweldig feest waarbij alle gasten op de dansvloer stonden. Wie een tentje had meegenomen kon ook overnachten op het erf van de Beukenhaege.

Ronny & Corine

Op zaterdag 25 april zijn Ronny en Corine getrouwd op Landgoed Huize Bergen in Vught. Heel bijzonder was dat het huwelijk werd voltrokken door de moeder van Corine. Ronny en Corine hadden veel werk gemaakt van hun droombruiloft. Speciaal voor de reportage werd ook Corine's paard Don naar het landgoed gereden. De hele dag verliep als in een sprookje.

Tom & Remy

Op de prachtige lentedag, 18 april, trouwden Tom en Remy op het stadhuis van 's-Hertogenbosch. Vervolgens gingen zij  met vrienden en familie naar Landgoed Huize Bergen voor toost & taart, een heerlijk diner en swingend feest.

Sjoerd & Hanneke

Op 21 februari 2015 trouwden Sjoerd en Hanneke op het sprookjesachtige Kasteel Wijenburg. Een knapperend haardvuur op de achtergrond maakte de winterse sfeer compleet. Sjoerd en Hanneke genoten erg van de persoonlijke speeches van vrienden en familie. Vele gasten hebben op deze manier een bijzondere bijdrage geleverd aan het huwlijk. Ook de taart, gemaakt door de broer en schoonzus, viel erg in de smaak. Sjoerd en Hanneke genoten zichtbaar van hun dag.

Sander & Caroline

Zaterdag 10 januari trouwden Sander en Caroline in het mooie 's-Hertogenbosch. Het was een bruiloft om nooit meer te vergeten. De hele dag verliep van de ene bijzondere locatie naar de andere in de gezellige binnenstad. De aankleding van Caroline was in de Bossche Suites. Daar wachtte zij boven aan de trap met beide ouders tot Sander haar kwam ophalen. Vervolgens was er een gezellige borrel in 'Ook Dit'. Na een kort uitstapje naar Kroonluchters.com voor een aparte bruidsreportage, ging het hele gezelschap naar restaurant "Vrielink". Daar was een heerlijk diner georganiseerd. Rond 19.00 uur wandelden we naar het Mariapaviljoen waar ambtenaar Bert Kroon klaar stond om het bruidspaar te trouwen. Inmiddels waren er 100 gasten bij gekomen om de huwelijksvoltrekking bij te wonen. De zaal was stampvol maar het was er enorm gezellig. Sander en Caroline hebben genoten!  

Boi & Nina

Zaterdag 20 december trouwden Boi en Nina in de prachtige kapel van Klooster Bethlehem. Op prachtige muziek kwam Nina de kapel binnen aan de arm van haar vader. Nina en Boi genoten zichtbaar met hun vrienden en familie. Na de huwelijksvoltrekking was er een heerlijke taart gevolgd door een swingende borrel.

Laurens & Dana

Donderdag 27 november trouwden Laurens en Dana op een geweldig plekje in Den Bosch, de Orangerie. De hele dag verbleven Laurens en Dana met vrienden en familie in de voormalige St. Josephkerk. Van aankleding tot 's avonds laat was het een geweldig feest in dit sfeervolle gebouw. Wel was er nog een uitstapje voor het maken van de reportage bij Pilkingtons en vervolgens het Noord-Brabants museum.

haar en make-up: Janneke Visagie

Daan & Jelske

Vrijdag 17 oktober was de mooie herfstbruiloft van Daan & Jelske.Daan en Jelske hadden overduidelijk veel plezier op hun trouwdag. De mooie herfstdag begon met een gezellige lunch voor alle gasten bij Klooster Nieuwkerk in Goirle. Toen terug naar Tilburg voor de huwelijksvoltrekking en vervolgens een wandeling door het centrum naar Dudok.

Dave & Taylor

On October 5th Dave & Taylor had their Dutch wedding at Castle Wijenburg in The Netherlands. After being married in Florida, the parents of Dave organised a true fairytale wedding for their Dutch relatives. All the guest enjoyed a day full of highlights like the wedding cake, the delicious diner and party.  

Theo & Michelle

Zaterdag 13 september was de kerkelijke inzegening van Theo & Michelle in de Sint Jan Kathedraal in 's-Hertogenbosch. Na eerder al getrouwd te zijn op Vlieland, werd op deze mooie septemberdag, het kerkelijk huwelijk gesloten door plebaan Geerjan van Rossem. Na afloop van de dienst was er een grote receptie in de tuin van het Noord-Brabants Museum. 's Avonds was het diner en de feestavond in een luxe tent in de tuin van de ouders van Michelle. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Theo en Michelle genoten zichtbaar van hun mooie dag.

René & Kristel

Vrijdag 5 september trouwden René en Kristel in het Van Gogh kerkje in Nuenen Met een prachtige roze cadillac kwam René zijn Kristel ophalen. Na een kleurrijke fotoreportage bij de berenkuil in Eindhoven volgde de huwelijksceremonie in het Van Gogh kerkje. Aansluitend was er een gezellige borrel in het van Abbemuseum.  

Martijn & Nieltje

Zaterdag 29 augustus trouwden Martijn en Nieltje in het mooie en gastvrije Klooster Bethlehem. Hoewel het weer een beetje regenachtig was, stond de bruiloft vol van zonnige en vrolijke momenten. Het klooster zag er weer prachtig uit net als alle gasten. De huwelijksceremonie was erg persoonlijk en Martijn en Nieltje genoten er zichtbaar van. Later op de dag was er een heerlijk diner volgens het shared-dinging concept en ook het feest was een succes.

Alex & Jonne

Vrijdag 29 augustus trouwden Alex en Jonne in de gele salon van het Noord-Brabants Museum. Voor het zover was zijn we naar de Kermis in 's-Hertogenbosch geweest voor een vrolijke en sfeervolle reportage. Jonne en Alex hadden veel plezier in de kleurrijke attracties en de suikerspinnenkraam. Vervolgens genoten zij met hun dochtertje Madelief van de ceremonie en gezellige borrel in het museum.

Sven & Jolien

Vrijdag 22 augustus trouwden Sven en Jolien in St. Oedenrode.In een witte Porsche kwam Sven Jolien ophalen in 's-Hertogenbosch. Samen reden ze naar Kasteel Henkenshage waar familie en vrienden zich hadden verzameld. Na de huwelijksvoltrekking was er een heerlijke taart en gezellige borrel. Sven en Jolien genoten zichtbaar van hun mooie dag.

Niels & Nienke

Op vrijdag 15 augustus trouwden Niels en Nienke in Heeswijk-Dinther. Met een bakfiets arriveerde het bruidspaar op Kasteel Heeswijk. Tijdens de huwelijksceremonie in de wapenzaal werden veel persoonlijke toespraken gehouden. De akoestische coverband maakte de mooie ceremonie compleet door een prachtige vertolking van Jason Mraz 'I won't give up'. Na de toost was er tiramisu die met een echt zwaard werd aangesneden in de kelders van het kasteel. Het heerlijke diner was geheel in Toscaanse stijl en werd gevolgd door een knalfeest. Naast de bruidsfotografie mocht ik ook een trouwkaart en logo ontwerpen voor Niels en Nienke. Dit wordt straks ook in hun album verwerkt.

Haar en make-up: Janneke visagie

Ramon en Ragna

Op de tropische zomerdag 19 juli trouwden Ramon en Ragna op Klooster Bethlehem. Ramon en Raga hadden er alles aan gedaan om hun droomhuwelijk te verwezelijken. Alles was tot in de puntjes verzorgd en zag er top uit. Ondanks de extreme hitte was het goed vertoeven op het Klooster. Na de emotionele huwelijksvoltrekking waarbij Ragna werd weggegeven door haar moeder, was er een gezellige borrel. Aansluitend volgde een shared-dining in de kloostertuin. Met een geweldige dans openden Ramon en Ragna hun feest.

Ferry & Angelique

Dinsdag 15 juli trouwden Ferry en Angelique vanuit de Bossche Suites in 's-Hertogenbosch. Op de fiets gingen zijn het Bossche Broek in om onder de rook van de St Jan te smullen van de beroemde Bossche Bol van bakkerij Jan de Groot. Vervolgens was er de huwelijksceremonie door befaamde trouwambtenaar Bert Kroon in restaurant Fabuleux in de Verwerstraat. Na de toost en taart werd er uitgebreid getafeld. Samen met hun 3 kinderen en familie en vrienden genoten Ferry en Angelique van de culinaire kunsten die werden voorgeschoteld door de brigade van Chef-Kok Johan Busio. Het was met recht een fabuleuze bruiloft.

Tomas & Riëtte

Vrijdag 11 juli trouwden Tomas en Riëtte in hun geliefde 's-Hertogenbosch. Na een fotoreportage langs alle mooie plekjes in Den Bosch werd er getrouwd op het Bossche stadhuis. Hierna reden Tomas en Riëtte in een prachtige oldtimer naar Kasteel Heeswijk voor een gezellige borrel. Na afloop van het diner werd een prachtige ijsbruidstaart aangesneden met het zwaard van de laatste baron van het kasteel. Tomas en Riëtte genoten zichtbaar van hun mooie dag.

Ralf & Mieke

Vrijdag 4 juli trouwden Ralf en Mieke op het raadhuis in Vught. Samen met hun zoontje Mats en familie en vrienden verbleven zij de hele dag op Landgoed Huize Bergen in Vught. Cake 5 verzorgde wederom een heerlijke taart die door de gasten helemaal werd opgesnoept. Na de huwelijksvoltrekking was er nog een gezellige borrel en walking diner in de tuin van het landgoed.  

Simon & Gerdie

Zaterdag 28 juni trouwden Simon en Gerdie in Haren bij Oss. Het was een bruiloft van verrassingen en emoties. Vergezeld door hun eigen bruidskindjes Ninthe en Joris, kwam Simon aan in de kapel van het mooie Klooster Bethlehem. Vervolgens kwam Gerdie binnen aan de arm van haar vader terwijl een zangeres een prachtige vertolking zong van 'from this moment'. Na de huwelijksvoltrekking, de toost en taart was er voor alle gasten een prachtige roofvogelshow van roofvogelsenuilen.nl, in de tuin van het klooster. Vervolgens een heerlijk walking diner. De  dag werd afgesloten met een geweldig feest.

Martijn & Chantal

Op vrijdag de 13e trouwden Martijn en Chantal in Raamsdonksveer. Deze datum was niet per toeval gekozen. Martijn en Chantal wilden heel graag een niet-traditonele bruiloft met heel veel humor. Zo wisselde Chantal tussen het stadhuis en de kerk van jurk en fietsten zij met een bakfiets door het dorp om alle locaties te bereiken. Vrijdag de 13e was ook de dag van de monsterzege van het Nederlands Elftal op Spanje. Met een uitbundige Hup-Holland-Hup foto moedigden zij de voetballers aan. Het was een zeer geslaagde dag met heel veel uitbundige momenten, missie geslaagd!

Niels & Anne

Op een tropische 7 juni 2014 trouwden Niels en Anne op Kasteel Wijenburg in Echteld. Het was een echte droombruiloft. Met een paardenkoets kwam Niels zijn prachtige bruid halen in Beneden-Leeuwen. In de tuin van het kasteel voltrok ambtenaar Jolanda van de Geer-Everts de mooie en emotionele huwelijksceremonie. Hierna volgde Champagne en bruidstaart. Na een heerlijk diner met Italiaans tintje, barstte het feest los met een waanzinnige openingsdans.

Joan & Janneke

Vrijdag 30 mei trouwden Joan en Janneke in Boxmeer. Joan kwam Janneke ophalen in een oude Mercedes 220S die nog van zijn opa was geweest. Joan en Janneke wilden graag foto's maken op het familiebedrijf van Joan, metaal recycling bedrijf Kelders. Daarna volgde er nog een romantische picknick in de natuur. Samen met zoontje Tuur reden zij vervolgens naar Kapel De Weijer voor een vrolijke huwelijksvoltrekking. Hierna volgde toost en taart bij Hotel Restaurtant Riche.

Ronald & Freke

Op zaterdag 5 april, een prachtige lentedag, trouwden Ronald en Freke in Rotterdam. Het huwelijk werd gesloten in hotel New York. Bij binnenkomst van het bruidspaar werd het prachtige nummer 'al of me' gezongen door het zusje en de vriendin van Freke. Na een gezellige borrel vertrok het gezelschap naar restaurant & hotel Quartier Du Port voor het diner.

Christopher and Brechtje

On April 4th the international wedding of Christopher and Brechtje took place in Mijel (Limburg). Guest from all over the world arrived to join the couple during this special day. For the ceremony family and friends were driven to the Neerhof with an Englisch bus. After the delicious diner we all went back for a lovely party in the garden.

Kasteel Wijenburg

Zaterdag 8 februari was de prachtige bruiloft van Marcel & Roos. Van het aankleden tot en met het feest verbleven zij in het mooie en romantische Kasteel Wijenburg. Onder deskundige begeleiding van trouwambtenaar Jolanda van de Geer werd het een onvergetelijke ceremonie met een lach en een traan. Marcel en Roos genoten zichtbaar met de kleine Liv en alle familie en vrienden.

Haar en make-up: Janneke Visagie

Tom & Renske

Vrijdag 20 december trouwden Tom en Renske op de De Wolfsberg in Groesbeek. De locatie was prachtig gedecoreerd in kerstsfeer. Tom en Renske waren erg ontspannen en genoten zichtbaar van hun mooie dag. Direct na de huwelijksvoltrekking was er een gezellige borrel met familie en vrienden. Ook de kinderen uit de klas van Renske waren welkom en werden getrakteerd op een leuke kinderreceptie. Hierna volgde nog een uitgebreid diner. De dag werd afgesloten met 'sterretjes' en 'sissers' na het bruiloftsfeest.

Haar en make-up: Janneke Visagie

Dennis en Annethij

Op de zeer mistige 16e november was de bruiloft van Dennis en Annethij. Vanuit het ouderlijk huis van Annethij, de prachtige bed and breakfast 'De Biezen', vertrok het bruidspaar naar het stadhuis van Gemert voor de huwelijksvoltrekking. Aansluitend was er een gezellige borrel met heel veel vrienden en familie. Dennis en Annethij genoten zichtbaar van hun prachtige winterse bruiloft.  

Gerben & Afiena

Vrijdag 11 oktober trouwden Afiena en Gerben op een regenachtige herfstdag in Utrecht. Gelukkig konden we voor een sfeervolle bruidsreportage terecht bij Villa Jongerius. Bij de huwelijksvoltrekking ontstond enige consternatie toen de ouders van de bruid het stadhuis niet op tijd konden bereiken. Zij hadden ook het bruidsmeisje en de trouwringen bij zich in de auto. Na het stadhuis ging het hele gezelschap naar de Jacobi kerk voor de huwelijkszegening. Hierna was er taart en toost bij Villa Jongerius.

Pieter & Babette

Vrijdag 27 september was de bruiloft van Pieter en Babette. Tot ieders verrassing trok de ambtenaar in het stadhuis van 's-Hertogenbosch haar toga uit en gaf deze aan broer Frans. Als buitengewoon ambtenaar mocht hij het paar in de echt verbinden. Hierna vertrok het gezelschap met een touringcar naar Breda voor een huwelijksinzegening in de St. Catharinakapel. Vervolgens was er een heerlijk diner en groots feest in de Boschwachter.

Visagie: Manon Romeijn, Be Beautiful

Paul & Deborah

Vrijdag 20 september was de bruiloft van Paul en Deborah. Na een heerlijk ontbijt bij 'Paris' in de Vughterstraat stapte Paul in het huwelijksbootje om over de Bossche Binnendieze zijn bruid op te halen.Het huwelijk werd voltrokken in de Gele Salon van het Noord-Brabants Museum. Hierna volgde een lunch in de Blauwe Salon, verzorgd door Maison van den Boer. Na een bruidsreportage door de Bossche Binnenstad was er een toost en bruidstaart met familie en vrienden.

Hilco & Marcha

Vrijdag de 13e september was de trouwreportage van Hilco en Marcha in Haren (Oss). Het huwelijk werd voltrokken in de prachtige kapel van klooster Bethlehem. In bijzijn van vrienden en familie genoten Hilco en Marcha van hun bijzondere dag. Na de bruidstaart volgde nog een heerlijk 4-gangen diner waarna de dag werd afgesloten met een knalfeest.

Taart: Taartstudio Silly Bakery

Erik en Lucinda

Zaterdag 24 augustus trouwden Erik en Lucinda op de Wolfsberg in Groesbeek. Als fanatiek fietser reed Erik zijn bruid voor op een prachtige riksja. Aan de arm van haar vader liep Lucinda naar het prieel in de tuin van de Wolfsberg, waar de huwelijksvoltrekking plaats vond.Hierna volgde een gezellige borrel met allerlei zoetigheden uit de keuken van Pippens.

Food: Pepijn Meijers, Pippens

Jon & Dagmar

July 5th 2013 Jon & Dagmar married on ship the SS Rotterdam. The bridal couple was very touched that family and friends from all over the world attend their wedding. It was a fantastic day at a beautiful location.

Frenk & Jennifer

Zaterdag 8 juni trouwden Frenk en Jennifer op het stadhuis in ‘s-Hertogenbosch. Het was een prachtige huwelijksvoltrekking met een lach en een traan. Vanuit Den Bosch vertrok het hele gezelschap naar Kasteel Heeswijk voor een gezellige borrel, diner en groot feest.

Kaneshka & Debbie

Vrijdag 31 mei trouwden Kaneshka en Debbie. Zij wilden graag een Afghaans-Nederlandse bruiloft met tradities van beide culturen. Vanuit Vleuten, waar zij wonen, reden ze in een oldtimer Rolls-Royce naar Kijkduin voor een prachtige bruiloft aan het strand bij beachclub People. 

Paul & Esther

Op zaterdag 20 april trouwden Paul & Esther in het Van Gogh Kerkje in Nuenen, vlakbij de geboorteplaats van Esther. Daarna werd het gezelschap in een sfeervolle Engelse bus terug gereden naar hun woonplaats Veghel voor een heerlijk diner en spetterend feest.

Mark & Brigitte

Zaterdag 15 december trouwden Mark en Brigitte in de Lambertuskerk in Vught. Onder grote belangstelling werd het huwelijk voltrokken door een tante van Mark. Hierna ging het bruidspaar met alle gasten naar Huize Bergen in Vught voor een feestelijke borrel, heerlijk diner en spetterend feest!  

Peter & Allien

Vrijdag 23 november 2012 trouwden Peter en Allien op het stadhuis van `s-Hertogenbosch. De hele bruiloft verliep in een fantastische sfeer. Samen met familie en vrienden genoten Peter en Allien van hun prachtige bruiloft. Na de huwelijksvoltrekking liep het hele gezelschap door de Bossche binnenstad naar De Bossche Kelders voor taart & champagne.

Martijn & Marieke, een Italiaanse bruiloft

Zaterdag 15 september trouwden Martijn en Marieke in Italië. De hele bruiloft verliep niet zonder slag of stoot. Op vrijdag, de dag van onze aankomst, regende het zo hard dat er bomen op de weg spoelden. Martijn en een vriend hebben deze doorgezaagd en weggesleept. Ook de gasten die op de camping bij Villa Bussola in Monsampolo del Tronto verbleven moesten ergens anders ondergebracht worden. Gelukkig werd het op zaterdag ietsje beter weer en liet het bruidspaar zich niet uit het veld slaan. Het werd een prachtig huwelijk, voltrokken door de burgemeester van Ascoli. Na de huwelijksvoltrekking was er een gezellige borrel bij Meletti op het piazza del popolo en vervolgens een uitgebreid italiaans diner bij restaurant Il Doge. 's Avonds kwamen ook de italiaanse vrienden en kennissen om in de tuin van Villa Bussola nog tot in de late uurtjes feest te vieren. Zondag konden we nog heerlijk relaxen bij het zwembad voor we maandag aan de terugreis begonnen. Het was een bruiloft om nooit meer te vergeten... [nggallery id=28]

Jorn & Irene

Zaterdag 25 augustus 2012 trouwden Jorn en Irene in het stadhuis van `s-Hertogenbosch. Het werd een hele bijzondere huwelijkvoltrekking geleid door de vader van de bruid. Pas 4 maanden geleden vroeg Jorn Irene ten huwelijk aan het eind van een mooie reis. Knap hoe dit stel in zo'n korte tijd zo'n mooie dag heeft georganiseerd.

Jesse & Joyce

Vrijdag 10 augustus was de bruiloft van Jesse & Joyce in Nijmegen. De dag begon nogal tumultueus toen de voordeur van het bruidspaar niet meer open wilde gaan. De handige bruidegom haalde de deur uit de scharnieren en "verloste zijn prinses". Mooier kan een sprookje niet beginnen...

Sebastiaan & Vicky

Zaterdag 11 augustus was de bruiloft van Sebastiaan & Vickey. Zij wilden graag hun bruiloft vieren in een kasteel en togen daarom van Capelle aan den IJssel naar het Brabantse Heeswijk. Het werd dan ook een prachtige dag met vele familie en vrienden.

Jos & Eline

Vrijdag de dertiende juli was de bruiloft van Jos en Eline in Rotterdam. Samen met hun zoontje David en vele familie en vrienden hebben ze er een onvergetelijke dag van gemaakt. Het begon met de huwelijksvoltrekking in Hotel New York en eindigde met een grandioze ontvangst op het schip Tinto in de Rotterdamse haven, waar het feest al los barstte voor de openingsdans.

Tim & Dehlian

Zaterdag 7 juli 2012 trouwden Tim & Dehlian. Zij hadden de unieke mogelijkheid om in hun eigen achtertuin te trouwen. Door het mooie bruidspaar, de prachtig versierde tuin en de stralende zon werd het een echt sprookjeshuwelijk.

Paul & Wietske

Vrijdag 8 juni 2012 trouwden Paul en Wietske op Kasteel Henkenshage in St. Oedenrode. De hele dag verliep in een relaxte sfeer. Zelfs toen in de ochtend bleek dat de bloemist het bruidsboeket vergeten was. De bruidegom reed naar de dichtstbijzijnde bloemist en bestelde daar een nieuwe. Gelukkig werd in de loop van de dag toch nog het origineel geleverd.

Ralf & Simone

Vrijdag 1 juni 2012 trouwden Ralf en Simone op Kasteel Maurick. Samen met hun zoontje Damien hebben ze een onvergetelijke dag gehad. Omgeven door een hechte club familie en vrienden werd het prachtige bruiloft rondom het Vughtse centrum. Voor het diner ging het bruidspaar naar eetcafé De Slimmerick, waar zij vaste gasten zijn. De mooie dag werd afgesloten met een knalfuif in De Gerechthof.

Tom & Puck

Zaterdag 19 mei 2012 trouwden Tom en Puck op Kasteel Wijenburg in Echteld. Na weken van wisselvallig weer werden Tom en Puck getrakteerd op prachtig weer. Ook hadden ze de primeur om als eerste bruidspaar in de bibliotheek van het kasteel te mogen trouwen. In bijzijn van naaste familieleden en beste vrienden werd een prachtig huwelijk gesloten.

Robert & Germa

Zaterdag 12 mei 2012 trouwden Robert & Germa op Kasteel Henkenshage in St. Oedenrode. Robert en Germa genoten zichtbaar van hun fantastische bruiloft. We hadden op verschillende tijden “reportagebeelden” gepland en zij vonden het fijn om op deze momentjes met elkaar bezig te zijn. Na een heerlijk diner volgende een feest met een knallende opening!