Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Trouwfotograaf Den Bosch

Zoek je een trouwfotograaf in Den Bosch?

Mijn naam is Manola van Leeuwe. Ik werk als fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam fotografie+ plus. Gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, werk ik door heel Nederland en binnen Europa.

Gaan jullie trouwen?

Treden jullie binnenkort in het huwelijk, kijk dan gerust rond op mijn site voor mijn portfolio, informatie, tips en prijzen. Het is voor bruidsparen ook mogelijk om een huwelijk te laten fotograferen in het buitenland. Onlangs ben ik in Italië geweest voor een bruidsreportage en ik kan daar mijn ervaring over delen.
Ook voor mensen die trouwen in de regio heb ik leuke tips voor locaties en kan ik eventueel helpen met het draaiboek voor hun bruiloft.

Wil je iets anders dan een standaard bruiloft of zijn jullie een homo of lesbisch stel dat gaat trouwen, kom dan eens gerust langs voor een persoonlijk gesprek om mijn portfolio hiervan te bekijken.

Als fotograaf maak ik documentaire bruidsreportages. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontaniteit, sfeer en emotie. Naast het fotograferen bedenk en werk ik ook concepten uit voor bijzondere bedrijfsreportages, die net weer iets anders zijn.

Actief en enthousiast in de fotografie:

Een voorbeeld hiervan is mijn lidmaatschap van verschillende nationale en internationale organisaties voor fotografen. Zo heb ik een Master Photographer titel gehaald bij het Master Photogaphers Network en ook ben ik lid van Fearless Photographers en het Artistic Guild of Wedding photo Journalists. Ook doe ik mee aan wedstrijden voor fotografen. Daarmee heb ik al een aantal mooie awards gewonnen bij de Bruidsfoto Award en bij Fearless Photographers.

Opleiding:

Ik volg veel workshops en trainingen om op de hoogte te blijven van alle trends in de bruidsfotografie. Hierbij een opsomming van de gevolgde trainingen, workshops en cursussen:

 • Fotovakschool
 • Huwelijksfotografie
 • Bruidsfotografie
 • High End Wedding photography
 • Fine Art photography
 • wedding photo journalism
 • Fine Art Weddings
 • Fine Art Portraits
 • Experimental Portraits
 • Glamour Photography
 • available light

Design Wedding Albums

Wat betreft trouwalbums is er volop keuze: Classico van Vakcolor, Palazzo van Verka en Couture book. Een album wordt speciaal voor jullie ontworpen. Iedereen krijgt iets anders en aan alle details wordt gedacht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de stijl van jullie trouwkaart toe te passen in het album. Eventueel kan ik voor jullie een huisstijl voor de bruiloft ontwerpen. Denk daarbij aan trouwkaart, menukaart, eigen logo, bedankkaart etc.

Naast mijn eigen website voor bruids- en bedrijfsfotografie kun je me ook vinden op The Perfect Wedding.

Welcome to my website. My name is Manola of Leeuwe. I work as a photographer and graphic designer called photography + plus. From ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) I work throughout the Netherlands and Europe.
I am a documentary wedding photographer. My photography is characterized by spontaneity, sphere and emotion. Besides photographing I design magnificent albums