Gerben & Afiena

Gerben & Afiena

Vrijdag 11 oktober trouwden Afiena en Gerben op een regenachtige herfstdag in Utrecht. Gelukkig konden we voor een sfeervolle bruidsreportage terecht bij Villa Jongerius. Bij de huwelijksvoltrekking ontstond enige consternatie toen de ouders van de bruid het stadhuis niet op tijd konden bereiken. Zij hadden ook het bruidsmeisje en de trouwringen bij zich in de auto. Na het stadhuis ging het hele gezelschap naar de Jacobi kerk voor de huwelijkszegening. Hierna was er taart en toost bij Villa Jongerius.

3 Comments

 1. Nienke Douma
  13 oktober 2013 at 13:11 — Beantwoorden

  Manola, de foto’s zijn super mooi geworden! Helemaal speciaal omdat ik weet ‘hoe’ ze gemaakt zijn. Het bruidspaar (en de rest) ziet er prachtig uit, je hebt ze goed op de gevoelige plaat gekregen, wowie! Het geeft de sfeer van de dag goed weer ondanks het herfstachtige weer. Tof dat ik je personal assistent mocht spelen voor de dag ;).

 2. Gerben en Afiena van IJken
  13 oktober 2013 at 17:17 — Beantwoorden

  Lieve Manola, wat een prachtige foto’s! Bedankt voor alles, we waren erg op ons gemak voor de camera en dat kan je zien. Het regenachtige weer is geen beperking geweest voor de reportage, gelukkig. Wat een herinnering aan de mooiste dag van ons leven.

 3. Roelof van IJken
  13 oktober 2013 at 18:12 — Beantwoorden

  Beste Manola, Wat een bloedstollend mooi resultaat! Dit is niets minder dan prijswinnend vakwerk! Groeten van één der getuigen/

Geef een reactie