Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

2x Internationale Award

Als lid van “The Artistic Guild of the Wedding Photojournalist Association” doe ik met veel enthousiasme mee aan wedstrijden waarvoor internationaal kan worden ingestuurd. Ieder kwartaal worden wedstrijden georganiseerd in 6 categorieën. In maar liefst 2 categorieën heb ik een award ontvangen. 1x 3e plaats en 1x 20ste.

Wat ben ik blij en dankbaar voor het vertrouwen wat ik krijg van mijn bruidsparen. Hoe bijzonder dat ze mij mijn gang laten gaan, met deze resultaten als gevolg. 

internationale award voor Manola van Leeuwe 001 nternationale award voor Manola van Leeuwe 002

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.