Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Fine Art photography

Van Evers Kassasystemen heb ik deze prachtige bedrijfsopdracht gekregen. Inge Evers vroeg mij i.v.m het jubileum van het bedrijf kunst te maken voor aan de muur op het kantoor. Zij gaf mij Carte Blance om de opdracht creatief in te vullen als cadeau voor haar man Lars.Fotografie_plus_Cafe_Reinders

Het leek mij een geweldig om oude kassa’s en de moderne kassasystemen te verwerken in de foto’s. Er is gekozen om foto’s te maken in de branches waarin Evers onder andere werkt; Zorginstellingen, Horeca en Bakkerijen.

We hebben foto’s gemaakt met humoristische inslag van toen en nu. Na een grondige voorbereiding, van locatiebezoeken tot schrijven van een draaiboek, konden we het project starten. Vrienden, familie en medewerkers van Evers hebben fantastisch gefigureerd.

Voor liefhebber Lars hebben we een oranje Porsche verstopt in alle foto’s. Op de laatste foto die is gemaakt bij Bakkerij Lamers heeft hij de dinky toy gekregen. Zien jullie waar ze zitten?

Fotografie_plus_Zorginstelling oud Fotografie_plus_Zorginstelling nieuwFotografie_plus_Cafe_ReindersFotografie_plus_Restaurant_LuxFotografie_plus_BroodspecialistFotografie_plus_Bakkerij Lamers

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.