Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Nominatie Bruidsfoto Award 2014

Persbericht Bruid en Bruidegom

 

BK_Fotografie+ bruidsfoto award 2014

Op 15 januari 2014 zijn de nominaties bekendgemaakt van de verkiezing Bruidsfoto Award 2014. Manola van Leeuwe van fotografie+ is genomineerd in de categorie Bruidskinderen. Uit een recordaantal van 2.400 inzendingen koos de internationale jury 70 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award. De fotoverkiezing wordt dit jaar voor de tiende keer op rij georganiseerd. Speciaal voor deze jubileumeditie zijn er dit jaar tien categorieën, met in elke categorie zeven nominaties. Alle genomineerde foto’s zijn te vinden op de website www.bruidsfotoaward.nl.

Stemmen Publieksprijs en Vakprijs
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2014 is de race nu echt van start gegaan. Tot 15 mei 2014 kunnen aanstaande bruidsparen en collega vakfotografen hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2014 worden de Bruidsfoto Award winnaars van de Publieksprijs en Vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de prijs Overall winnaar 2014.

Doel Bruidsfoto Award
De verkiezing Bruidsfoto Award wordt door Bruid & Bruidegom Magazine voor de negende keer op rij georganiseerd en heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.