Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Persbericht Bruidsfoto Award 2013

Manola van Leeuwe van fotografie+ eervol vermeld Bruidsfoto Award 2013

 

Bruidsfotograaf-Den-Bosch-documentair-Bruidsfoto-Award

Op 14 januari 2013 zijn de nominaties bekendgemaakt van de verkiezing Bruidsfoto Award 2013. Manola van Leeuwe uit `s-Hertogenbosch is genomineerd in de categorie Getting Ready. Uit de ruim 1.600 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het prestigieuze evenement zeventig foto’s die kans maken om een felbegeerde Bruidsfoto Award te winnen.

Fotografen kunnen inzenden in zeven categorieën: Getting Ready, De Kus, Styling & Sfeer, De Ceremonie, Groepsportret, Taart & Toost en Bruid & Bruidegom.

Fototrend
De trend van 2013 laat duidelijk zien, dat al deze genomineerde foto’s geen gewone ‘kiekjes’ zijn. Vaak wordt er in een foto de gehele sfeer en beleving van de huwelijksdag vastgelegd. “Bruidsparen willen tot in de kleinste details de bruiloft persoonlijk maken. Styling & sfeer zijn dan ook een van de belangrijkste elementen welke één bruidsfoto tot een verhaal van duizend woorden maakt, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de vakjury.

In juni 2013 zijn de Bruidsfoto Award winnaars van de Publieks- en Vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Fotografie + heeft hierbij een eervolle vermelding ontvangen.

Doel Bruidsfoto Award
De verkiezing Bruidsfoto Award wordt door Bruid & Bruidegom Magazine voor de negende keer op rij georganiseerd en heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.