Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Persbericht van MPN

Prestigieuze titel voor fotograaf Manola van Leeuwe van Fotografie +.

Master Photographers Network heeft Manola van Leeuwe, eigenaar en fotograaf van Fotografie +, de eervolle titel van Licentiate toegekend. Manola van Leeuwe treedt daarmee toe tot een selecte groep van professionele fotografen, die niet alleen nationaal, maar ook internationaal erkenning heeft verworven.

Manola van Leeuwe heeft voor de kwalificatie een portfolio van 10 huwelijksfoto’s laten beoordelen door een internationale jury van gerenommeerde fotografen. De lat lag dit jaar hoog, maar zij slaagde daarvoor met glans. De jury was enthousiast over het kleurgebruik en de emotie in de beelden. Manola van Leeuwe heeft in `s-Hertogenbosch en omgeving bekendheid verworven met documentaire bruidsreportages.

Master Photographers Network is een actieve beroepsorganisatie voor professionele fotografen die werkzaam zijn in de portret-, bruids-, reclame-, en bedrijfsfotografie. Doel is om de fotografie op een hoger niveau te tillen. MPN fotografen nemen deel aan diverse landelijke en internationale wedstrijden, ze volgen seminars en workshops in binnen- en buitenland om continue bij te blijven in dit dynamische vak. Master Photographers Network werkt internationaal samen met onder andere Master Photographers Association (UK), Bund Professioneller Portraitfotografen (Duitsland) en de Young Photo Professionals (Zwitersland). Gekwalificeerd zijn binnen de MPN is voor vakfotografen en het publiek een herkenbaar kwaliteitskeurmerk.

[widgetkit id=1570]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.