Als je een foto wilt gebruiken, stuur me dan gerust een mailtje: [email protected]
logo

Thema wedstrijd “BLACK”

Net terug van het najaarscongres van vakvereniging MPN (Master Photographers Network). Het was een weekend met veel inspirerende workshops. Mijn hoofd zit vol met nieuwe ideeën waar ik snel mee aan de slag ga.
Onderdeel van het congres is ook de thema wedstrijd. Dit keer was het thema “Black”. Na een heel concept uitgedacht te hebben rondom BLACK WIDOW is deze foto gemaakt. Het beeld is niet in de prijzen gevallen maar ik ben er wel erg blij mee. Vooral het creatieve proces er naartoe was erg leuk. Volgend jaar ga ik daarom meer tijd besteden aan het maken van eigen werk.

MPN_Black_Widow_def_small

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.